Agentie funerara Teleorman

 

Agentie funerara Teleorman – in cazul decesului unei persone dragi, apar multe lucruri administrative ce trebuiesc rezolvate, obtinerea unui certifcat medical constatator al decesului sau adeverinta de inhumare fiind doar cateva dintre ele. Pe langa pachetele funerare pe care le oferim, va punem la dispozitie si consultanta gratuita pentru intocmirea intregului set de acte necesare inmormantarii:

  • medic pentru constatare deces;
  • obinerea avizului D.S.P pentru imbalsamare si transport;
  • consiliere in obtinerea locului de veci;
  • dosar pentru ridicarea ajutorului de inmormantare;

In acest fel doar apeland la Casa Funerara Ervin puteti avea pregatit intregul necesar de acte de deces, intr un timp foarte scurt.

COSMETIZARE / TOALETARE


Dupa datinile si obiceiurile religioase, corpul decedatului trebuie pregatit pentru ultimul drum. Prin urmare aceasta presupune spalarea, imbracarea cu haine noi, sau curate, cat si cosmetizarea estetica a persoanei decedate. Cu ajutorul experientei noastre ( peste 600 decese/an ) va vom fi un real ajutor in momentele de maxima intensitate, atunci cand deciziile trebuie luate imediat. Prin procesul de cosmetizare, vom oferi corpului decedatului un aspect cat mai apropiat de cel din timpul vietii.

Sicrie si accesorii funerare


Comercializam sicrie din lemn de brad, fag, plop, stejar, care pt a preveni riscurila aparute in timpul manipularii, sunt insotite de certificat de calitate si indeplinesc conditiile H.G 741/2016. Astfel sicriele comercializate de Casa Funerara Ervin indeplinesc urmatoarele conditii impuse de legile in vigoare:

  • rezistente la manevrele mecanice si de transport;
  • confectionate din materiale biodegradabile;
  • grosime minima 18 mm;
  • nu sunt tratate cu produse biocide sau compusi chimici periculosi;

Dispunem de peste 20 de modele de sicrie diferite cu preturi cuprinse intre 500 Lei – 12000Lei.

Sicriele sunt complet echipate, cu lenjerie, panza  voal, orare, iar crucile sunt incluse in pretul acestora.