Ingrijirea si igienizarea corpului decedatului este realizata in cele mai bune conditii de echipa firmei de pompe funebre, intr-un timp scurt si cu instrumente si produse de calitate excelenta. In cadrul cosmetizarii decedatului se va spala, imbraca si barbieri, la barbati, personalul care se va ocupa de ingrijire si igienizare fiind special pregatit pentru aceste operatiuni.

La finalul operatiunilor de Cosmetizare persoane decedate si Igienizare persoane decedate persoana care urmeaza sa fie inmormantata va putea fi pusa in sicriu si procesul de inmormantare poate continua. Preturile pentru Toaletare persoane decedate sunt accesibile, toaletarea este inclusa in pachetele standard oferite de Casa Funerara Ervin, alaturi de toate serviciile necesare pentru o inmormantare organizata intr-un mod profesionist si foarte riguros.

Centrul de consiliere si asistenta servicii funerare din cadrul Casei Funerare Ervin este pregatit sa ofere orice informatii si orientare pentru familiile indurerate, alaturi de cele mai bune sfaturi pentru o inmormantare fara griji si cat mai rapida. Casa Funerara Ervin este alaturi de familiile indurerate non-stop, la orice ora se apeleaza echipa va fi pregatita pentru inceperea demersurilor pentru aceasta operatiune delicata.

Contactati-ne oricand pentru o oferta personalizata in functie de nevoile dumneavoastra si de calitatea produselor dorite.

Asiguram pachete de inmormantare sociale, clasice si de lux, dand dovada de seriozitate, promptitudine, devotament si profesionalism.

Societatea noastra Casa Funerara Ervin dispune potrivit prevederilor legale de un fond de garantare in cuantumul a 5 ajutoare de inmormantare, aceasta fiind garantia serviciilor pe care le oferim atanci cand dvs sunteti in momente de cumpana si durere.

NU EZITATI SA CONTACTATI ECHIPA NOASTRA 24/24 (NON STOP)PENTRU ORICE INFORMATIE SUPLIMENTARA LEGATA DE INMORMANTARE LA NUMARUL DE TELEFON: 0767 070143