Credem că a-și lua rămas bun de la o persoană dragă nu ar trebui să fie o povară financiară, dar credem, de asemenea, că nu trebuie compromise calitatea și demnitatea serviciului. Având în vedere acest lucru a fost fondată Ervin Funerare.

Promitem că vom îndeplini dorințele și cererile dvs. cu demnitate, profesionalism și grație în orice moment și că vom avea grijă de tine și de persoana iubită cu grijă și dragoste.

La ce să ne așteptăm la o înmormântare?

Când participă la o înmormântare, oamenii se îngrijorează adesea de eticheta corectă, atunci când nu este nevoie. Cei mai mulți dintre noi cred că există anumite lucruri care ar trebui spuse și făcute. Acest lucru nu este cazul în care toate familiile și rudele știu și înțeleg. Principalul lucru este că sunteți acolo să vă aduceți omagii și să susțineți familia cu pierderea celor dragi, acest lucru le spune totul în acest moment dificil din viețile noastre, cu toții trebuie să trecem prin asta la un moment dat în viața noastră .

Există câteva probleme principale, acestea sunt unde să stați, când să urmăriți sau vi se poate cere să vă așezați în capelă înainte de a avea loc slujba, acest lucru este sub instrucțiunile familiei.

Sarcina principală a noastra este de a avea grijă de familie și de toate procedurile care au condus la slujba efectivă și după aceea.

Ce să poarte la o înmormântare?

În mod tradițional, cravată neagră pentru bărbați sau ținută neagră pentru doamne. Deși în aceste zile majoritatea familiilor doresc să sărbătorească viața celor dragi cerându-le familiei și prietenilor să poarte haine colorate strălucitoare care devin destul de populare și aduc un omagiu personalității celor dragi. Pentru a evita orice eveniment jenant, consultați familia care organizează înmormântarea sau îmbrăcați-vă neutru.