Servicii Funerare Teleorman

Servicii Funerare Teleorman – Consultanta de specialitate.
Consultanta de specialitate In conditille in care decesul unei persoane reprezinta un moment mai mult sau mai putin asteptat, provocat de incetarea ireversibila a activitatii cerebrale si cardiace, informatiile utile organizarii unei inmormantari reprezinta o necesitate. In aceste conditii,firma noastra asigura consultanta gratuita non-stop, ce se adreseaza tuturor persoanelor care nu doresc sa fie surprinse nepregatite,intr-o situatie ce nu poate fi anticipata.

Constatare deces.

Constatare deces Documentul care atesta constatarea decesului este certificatul constatator de deces(CMCD).Acesta se elibereaza ca urmare a constatarii decesului, operatiune pe care o poate face medicul nostru specialist, cu drept de libera practica,sau medicul de familie, in a carei evidenta pacientul a fost inscris.In cazul mediculu de familie procedura legala impune sa nu existe suspiciuni cu privire la cauzele decesului , iar persoana decedata sa poata fi examinata si identificata pe baza unui document de identitate.

Toaletare si Impachetare.
Toaletare si Impachetare Operatiunea de toaletare a decedatului consta in: spalarea, imbracarea, barbieritul, cosmetizarea, ( dupa caz), activitati ce se pot efectua de catre persoane specializate ale echipei noastre, atat la domiciliul clientului, cat si in locatia noastra, cu respectarea normelor igienico-sanitare. Anterior asezarii in sicriu, decedatul este imbracat cu obiecte vestimentare puse la dispozitie de familie, sau achizitionate prin firma noastra. In cazul corpurilor aflate intr-o avansta stare de degradare,legisatia in vigoare impune recurgerea la impachetarea cadavrului si efectuarea tuturor operatiunilor necesare inchiderii ermetice a sicriului, activitate de care se ocupa firma noastra.

Imbalsamare.
Imbalsamare decedat Imbalsamarea este un procedeu medical ce are drept scop conservarea cadavrului si evitarea descompunerii accelerate a acestuia, cauzata de factori externi. Aceasta se efectueaza de catre personal medica autorizat si calificat in meseria de autopsier, in prezenta medicului care a constatat decesul. Ca urmare acestei operatiuni, medicul legist procedeaza la eliberarea cetificatului de imbalsamare, document care este obligatoriu pentru insotirea sicriului pe timpul transportului, cat si pentru depunerarea decedatului la capela.

Manipulare si transport.
Manipulare si transport Personalul firmei noastre se ocupa de manipularea sicriului, incepand de la preluarea acestuia de la morga spitalului, de la domiciliu sau de la azil, pana la depunerea la bierica sau capela, in incinta sau in afara cimitirului. Transportul este asigurat cu autovehicole funerare specializate, omologate si autorizate, cu respectarea normelor legale. De asemenea, asiguram si transportul familiei si a participantilor la ceremonialul funerar, precum si a coroanelor si jerbelor.

Slujba, Sfintire, Pomana.
Slujba, Sfintire, Pomana Pentru ceremonialul funerar punem la dispozitia clientilor:12 vase cu mancare gatita ( de dulce sau de post), 12 cani, 12 furculite sau lingurite, 12 pachete, coliva, colaci, sticla cu vin, sticla cu vin + ulei, lumanari cu batiste si banuti, pahare pentru coliva cu lingurite, doliu de piept, doliu de usa, iconita, prosoape ( pentru masini, preoti, cruce, steag, sfesnic, capac sicriu, etc… ), candele. Masa parastasului poate fi organizata intr-un cadru adecvat, intr-una dintre locatiile noastre ( restaurant ), dar si la alegerea clientului. In acesta a 2 a situatie, firma noastra asigura toate cele necesare ( conform listei de mai sus ), la destinatia aleasa.

Transportul funerar.
Transportul funerar. Transportul funerar presupune deplasarea sicriului si a cortegiului pe timpul ceremoniei de inhumare de la domiciliu, spital, azil pana la cimitir, pe raza Judetului Teleorman, in zonele limitrofe, dar si in intreaga tara. Firma noastra dispune de masini funerare autorizate, specializate si omologate pentru transporturi in tara si in afara tarii, care satisfac cele mai inalte exigente ale clientilor, respectand normele legislatiilor in vigoare.

Agentie funerara Alexandria Teleorman Agentie funerara Teleorman Agentie funerara Teleorman Alexandria Servicii funerare Alexandria Servicii funerare Bogdana Servicii funerare Botoroaga Servicii funerare Bragadiru Servicii funerare Brânceni Servicii funerare Bujoru Servicii funerare Băbăiţa Servicii funerare Comuna Blejești Servicii funerare Comuna Cervenia Servicii funerare Comuna Ciolănești Servicii funerare Comuna Măgura Servicii funerare Comuna Nanov Servicii funerare Comuna Orbeasca Servicii funerare Comuna Poeni Servicii funerare Comuna Purani Servicii funerare Comuna Suhaia Servicii funerare Comuna Vârtoape Servicii funerare Drăgănești-Vlașca Servicii funerare Frumoasa Servicii funerare Gratia Servicii funerare Gălăteni Servicii funerare Islaz Servicii funerare Lunca Servicii funerare Măldăeni Servicii funerare Olteni Servicii funerare Pietroșani Servicii funerare Plopii-Slăviteşti Servicii funerare Roșiori de Vede Servicii funerare Răsmirești Servicii funerare Salcia Servicii funerare Scrioaștea Servicii funerare Sfinţeşti Servicii funerare Smârdioasa Servicii Funerare Teleorman Servicii funerare Trivalea-Moşteni Servicii funerare Troianul Servicii funerare Turnu Măgurele Servicii funerare Videle Servicii funerare Viișoara Servicii funerare Zimnicea Servicii funerare Țigănești